Hírek>> Okos dokumentumkezelő készülékek

Okos dokumentumkezelő készülékek

brain_180x180

A SHARP okos többfunkciós másológépek igazán kitágítják irodája lehetőségeit.

Íme néhány az okos funkciók közül... 


Felhő szolgáltatások támogatása (SharePoint® online, OneDrive®, Google® Drive, Sharp Cloud Portal). A felhasználó bejelentkezhet a felhőszolgáltatóhoz és feltöltheti szkenneléseit, vagy kinyomtathatja a felhőben tárolt dokumentumait.

Direkt nyomtatás (Word, Excel, PowerPoin és PNG fájl, ugyanúgy mint a TIFF, JPEG, PDF). Ezzel a funkcióval az office fájlok közvetlenül nyomtathatók mobil eszközökről, felhő tárhelyről, fájlszerverről vagy USB memóriáról.


Hálózati szkenner OCR-el (MS Office és kereshető PDF fájlok létrehozása). Az OCR-nek köszönhetzően Office formátumokba is szkennelhetünk.

Print Release (szerver nélküli „follow me" nyomtatás akár öt készülékre). A nyomtatási feladatot a mester gép tárolja és egy alárendelt gépen az ozonosítás után lekérhető és kinyomtatható.


Mozgásérzékelő: az eszköz automatikusan felébred, ha a felhasználó közelít., így már kész a használatra, mire a felhasználó odaér.


Többszintű védelem, magasfokú biztonsági megoldások. Bővebben erről ebben a cikkünkben olvashat.


Kedvcsinálónak tekintse meg a legújabb Sharp okos dokumentumkezelő másológépeink küzül az MX3060N modellünket.

© 2009-2020 FOTOREX Irodatechnika Kft.

A weboldalon található anyagok kizárólag a FOTOREX Irodatechnika Kft. hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.