<
>

Sharp AR-6023NVamire csak szüksége lehet... mindezt olcsón

PRINT
COPY
SCAN
A3
NET
WORK
MONO
KRÓM
219 900 Ft
Összehasonlítás más termékkel Adatlap

Leírás

Az új AR-6023N modell sokoldalú, gyors, hálózati csatlakozásra képes A3-as fekete-fehér MFP nyomtató. A készülék fejlett funkciókat, kiváló minőséget és számos termelékenységet támogató szolgáltatást biztosít a kisebb munkacsoportok számára. Ideális megoldást jelent mindennapi fekete-fehér nyomtatási, színes szkennelési és másolási igényeire.

23 oldal/perc sebességgel nyomtathat, ami bőven elegendő egy kisebb, de forgalmas iroda igényeinek kielégítéséhez. A gyorsabb adatátvitelt és jobb kibocsátást biztosító Sharp Printer Language with Compression (SPLC) nyomtatónyelv alapkiépítésben elérhető. Az optimális teljesítményt segíti az AR-6023N opcionálisan bővíthető papírkapacitása, ami akár 1.850 lapra is megnövelhető.

A másolás épp olyan gyors és egyszerű, mint a nyomtatás. A6,4 másodperces első másolati idő megszüntet minden felesleges várakozást a többpéldányos rövid feladatoknál és az optimalizált Egyszer szkennel/Sokat nyomtat technológia egyszerűsíti a nagyobb feladatok elvégzését. A beépített A3-as szkenner lehetővé teszi a dokumentumok színes szkennelését közvetlenül számítógépére vagy más eszközeire.

A készülék hasznos másolási funkciói között megtalálható az igazolvány másolás és elforgatásos leválogatás, ahogy az elektronikus elrendezés és leválogatás is. A géphez dokumentum adagoló is csatlakoztatható, így a dokumentumok nagy mennyiségben történő szkennelése sem okozhat gondot.

Ezen felül, ha telepíti a Sharpdesk Mobile megoldást, az MFP a látogatók és munkatársak mobiltelefonjairól és táblagépeiről is elérhető lesz. Így kábeles csatlakozás nélkül nyomtathatnak mobil készülékeikről, vagy szkennelhetnek rájuk.

Összefoglalva, az energiatakarékos, hálózati csatlakozásra képes AR-6023N az Ön számára szükséges összes alapvető üzleti funkciót biztosítja és tökéletes megoldást jelent kisebb munkacsoportok számára.

Hasonló ajánlatok

Hasonló termékek

179 000 Ft
429 000 Ft
699 000 Ft

Technikai adatok

Általános

Másoló

Nyomtató

Szkenner

Fax

Lapadagoló

Finishing

Dokumentum tárolás


© 2009-2020 FOTOREX Irodatechnika Kft.

A weboldalon található anyagok kizárólag a FOTOREX Irodatechnika Kft. hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.