<
>

Sharp MX-M266NVirodai mindenes fekete-fehérben

PRINT
COPY
SCAN
A3
NET
WORK
MONO
KRÓM
429 000 Ft
Összehasonlítás más termékkel Adatlap

Leírás

Az MX-M266NV egy jól kiegyensúlyozott fekete-fehér A3-as digitális multifunkciós rendszer, amely hatékonyságot, teljesítményt és termelékenységet biztosít a kisebb irodáknak / munkacsoportoknak 26 oldal/perces nyomtatási sebességével.

Ezt az MFP-t a maximális hatékonyságot szem előtt tartva tervezték. Teljesen színes, 7,0 hüvelykes LCD kezelőpanellel rendelkezik, ami bélyegkép és előnézet funkciókat kínál (ha az opcionális merevlemez bővítőkészlet telepítve van). A csúcsminőségű hálózati nyomtatás és másolás funkció mellett az MX-M266NV egy 100 lapos dokumentum adagolóval is rendelkezik (RSPF), ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hálózatban szkenneljenek színes, egyoldalas dokumentumokat akár 56 oldal/perc (ipm) sebességgel. A beépített duplex modul a papír két oldalára történő nyomtatást biztosítja. A készülékhez opcionális kiegészítők egész sora adható, így a felhasználók egyéni igényeikhez igazíthatják a gép működését például a papírkapacitás megnövelésével, fax funkció vagy finisher opciók telepítésével.

Az MX-M266NV számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek megfelelni a különböző környezetvédelmi előírásoknak, így többek között gyors felmelegedési idővel büszkélkedhet és automatikus kikapcsolás móddal is ellátták. Biztonsági funkciói között megtalálható az Adattörlés (Data Initialisation) és az adat titkosítás (ha az opcionális merevlemez bővítő készlet telepítve lett), illetve opcionális Adatbiztonsági készlet is adható a géphez.

Kis helyigényével és stílusos kialakításával az MX-M266NV tökéletesen illeszkedik a legmodernebb irodai környezetekhez is.

Hasonló ajánlatok

Hasonló termékek

219 900 Ft
Hívjon az árért!
699 000 Ft

Más látogatók az alábbi termékeket tekintették meg


Technikai adatok

Általános

Másoló

Nyomtató

Szkenner

Fax

Lapadagoló

Finishing

Dokumentum tárolás


© 2009-2020 FOTOREX Irodatechnika Kft.

A weboldalon található anyagok kizárólag a FOTOREX Irodatechnika Kft. hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.