<
>

Sharp MX-B350Psebesség, terhelhetőség, magas képminőség, kedvező üzemeltetés

PRINT
A4
MONO
KRÓM
Hívjon az árért!
Összehasonlítás más termékkel Adatlap

Leírás

Az MX-B350P kompakt A4-es nyomtató gyors és kényelmes nyomtatást biztosít 35 oldal/perc sebességgel a nagyobb készülékektől elvárható sebességgel és hatékonysággal, de kellően kis méretben, hogy bárhol használhassuk, ahol szükségünk van rá.

Az alapkiépítésben elérhető beépített vezeték nélküli csatlakozással a munkavégzés egy olyan új módját ismerheti meg, ahol a dolgokat gyorsabban elintézheti kevesebb erőfeszítés árán. Biztosítja a mobiltelefonokról és táblagépekről, valamint asztali számítógépekről és laptopokról történő munkavégzés lehetőségét, és nyomtatóját a leghasznosabb pontokon helyezheti el. Ezen felül a Sharpdesk Mobile segítségével a beolvasott dokumentumokat egyszerűen elmentheti mobileszközökre, vagy kinyomtathatja az eszközökön tárolt fájlokat.

Az MX-B350P nyomtató nagy, 1150 lapos kapacitással rendelkezik (kiegészítő papírtálcával). De az alapkiépítésben elérhető papírtálca és a kézitálca is számos különböző papírméretet képes fogadni, beleértve az A6-os méretű és akár 220 g/m2 súlyú hordozókat is. Azaz könnyedén képes kezelni a személyes vagy a munkacsoport igényeket, miközben nagyon kevés felhasználói beavatkozást igényelnek. A nyomtató funkciói segítenek időt és pénzt megtakarítani, így többek között a beépített duplex modullal hatékonyan végezhet kétoldalas nyomtatást.

Az MX-B350P számos egyszerűen használható funkcióval is rendelkezik:

Hasonló ajánlatok

Hasonló termékek

Hívjon az árért!
195 000 Ft
Hívjon az árért!

Technikai adatok

Általános

Technológia
Laser
Másolási sebesség, FF (A4), lap/perc
35
Papír méret: Min. - Max.
A6 - A4
Papír súly (gsm)
55 - 220
Papír kapacitás: Standard (lap)
550
Papír kapacitás: Max (lap)
1150
Felmelegedési idő (sec)
29
Alap memória (GB)
1
Duplex
STD
Energiaszükséglet - Helyi váltóáramú hálózati feszültség (Hz)
Rated local AC voltage ±10%, 50/60 Hz
Energiafogyasztás (kW)
1,84
Méretek (mm)
489 x 517 x 440
Tömeg (kg)
23

Másoló

Nyomtató

Szkenner

Fax

Lapadagoló

Finishing

Dokumentum tárolás


© 2009-2020 FOTOREX Irodatechnika Kft.

A weboldalon található anyagok kizárólag a FOTOREX Irodatechnika Kft. hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.