<
>

Sharp MX-B350Wmindent tud, amit a nagyok

PRINT
COPY
SCAN
A4
NET
WORK
MONO
KRÓM
195 000 Ft
Összehasonlítás más termékkel Adatlap

Leírás

Az MX-B350W kompakt A4-es MFP gyors és kényelmes nyomtatást, másolást és szkennelést biztosít 35 oldal/perc sebességgel a nagyobb készülékektől elvárható sebességgel és hatékonysággal, de kellően kis méretben, hogy bárhol használhassuk, ahol szükségünk van rá.

Az alapkiépítésben elérhető beépített vezeték nélküli csatlakozással a munkavégzés egy olyan új módját ismerheti meg, ahol a dolgokat gyorsabban elintézheti kevesebb erőfeszítés árán. Biztosítja a mobiltelefonokról és táblagépekről, valamint asztali számítógépekről és laptopokról történő munkavégzés lehetőségét, és multifunkciós nyomtatóját a leghasznosabb pontokon helyezheti el. Ezen felül a Sharpdesk Mobile segítségével a beolvasott dokumentumokat egyszerűen elmentheti mobileszközökre, vagy kinyomtathatja az eszközökön tárolt fájlokat.

Ha olyan forgalmas környezetekkel rendelkezik, mint például egy recepció, ahol mindig nagy a sietség, akkor tökéletes megoldást jelent Önnek az MX-B350W gyors dokumentum digitalizálási képességével: teljesen színes szkennelést biztosít különböző rendeltetési helyekre; beépített duplex moduljával képes kétoldalas másolatokat és nyomatokat készíteni; 50 lapos lapfordítós adagolója (RSPF: reversing single pass feeder) segítségével dokumentumokat akár 40 oldal/perc sebességgel szkennel és egyszerűen képes igazolványokat és névjegykártyákat is beolvasni.

Az MX-B350W MFP maximális papírkapacitása 1150 lap kiegészítő papírtálca használatával. De az alapkiépítésben elérhető papírtálca és a kézitálca is számos különböző papírméretet képes fogadni, beleértve az A6-os méretű és akár 220 g/m2 súlyú hordozókat is. Azaz könnyedén képes kezelni a személyes vagy a munkacsoport igényeiket, miközben nagyon kevés felhasználói beavatkozást igényel a nap során.

Az MX-B350W számos egyszerűen használható funkcióval is rendelkezik:

Hasonló ajánlatok

Hasonló termékek

Hívjon az árért!
Hívjon az árért!
Hívjon az árért!

Technikai adatok

Általános

Másoló

Nyomtató

Szkenner

Fax

Lapadagoló

Finishing

Dokumentum tárolás


© 2009-2020 FOTOREX Irodatechnika Kft.

A weboldalon található anyagok kizárólag a FOTOREX Irodatechnika Kft. hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.