<
>

Sharp MX-B557Pmeggyőző 52 lap/perces sebesség, kompakt méret.

PRINT
A4
MONO
KRÓM
Hívjon az árért!
Összehasonlítás más termékkel Adatlap

Leírás

Az MX-B557P egy fejlett üzleti munkacsoport-nyomtató, amely egyaránt megfelel a nagy munkacsoportok és a közepes vagy nagy irodák igényeinek is.

Akár 52 oldal/perces nyomtatási sebességet és szupergyors, akár 144 oldal/perces szkennelési sebességet biztosít, a termelékenység kimagasló, adatait pillanatok alatt kinyomtatja vagy rögzíti. A 4,3"-as színes LCD érintőképernyő intuitív és egyszerű kezelés élményét biztosítja a felhasználók számára.

Az iparágvezető biztonsági funkcióknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy adatai biztonságban vannak. Az egyszerű kapcsolódás a felhőhöz pedig azt jelenti, hogy biztonságosan elérheti adatait, illetve könnyedén és nyugodtan továbbíthatja is azokat.

Valódi 1200 x 1200 dpi felbontással, akár 3300 lapos A4-es papírkapacitással, valamint kartonpapírra és borítékra történő nyomtatás képességével az MX-B557P képes gondoskodni minden nyomtatási igényről egy forgalmas irodai munkacsoport környezetben. A mobil nyomtatást az AirPrint és a Google Cloud Print teljes mértékben támogatja, míg az opcionális vezeték nélküli hálózat lehetővé teszi, hogy a készüléket bárhol elhelyezze az irodán belül.

A hosszú élettartamú kellékanyagok és a megnövelt papírkapacitás maximális készülék üzemidőt nyújtanak, miközben csökkentik a felhasználói beavatkozás szükségességét, ezáltal nagyobb termelékenységet és hatékonyságot biztosítva. Opcionális finiser egységgel kiegészítve tovább javíthatja a termelékenységet, és a postaláda, a tűzés és a lyukasztás opciókkal tökéletes megoldást jelent a munkacsoportok számára.

Az alapkiépítésben elérhető duplex nyomtatás és az energiafogyasztást aktív és alvó üzemmódban egyaránt csökkentő energiagazdálkodási funkciók együttesen segítik a költségek csökkentését és a környezet megóvását.

Hasonló ajánlatok

Hasonló termékek

Hívjon az árért!
Hívjon az árért!
Hívjon az árért!

Technikai adatok

Általános

Technológia
Laser
Másolási sebesség, FF (A4), lap/perc
52
Papír méret: Min. - Max.
A6 - A4
Papír súly (gsm)
60 - 203
Papír kapacitás: Standard (lap)
650
Papír kapacitás: Max (lap)
4400
Alap memória (GB)
1 / 5
Merevlemez
OPT
Merevlemez kapacitás (GB)
500
Duplex
STD
Energiaszükséglet - Helyi váltóáramú hálózati feszültség (Hz)
220-240v
Energiafogyasztás (kW)
1.84
Méretek (mm)
428 x 510 x 441
Tömeg (kg)
26

Másoló

Nyomtató

Szkenner

Fax

Lapadagoló

Finishing

Dokumentum tárolás


© 2009-2020 FOTOREX Irodatechnika Kft.

A weboldalon található anyagok kizárólag a FOTOREX Irodatechnika Kft. hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.