<
>

Sharp MX-B707Pmeggyőző 66 lap/perces sebesség, kompakt méret.

PRINT
A4
MONO
KRÓM
Hívjon az árért!
Összehasonlítás más termékkel Adatlap

Leírás

Az MX-B707P egy fejlett üzleti munkacsoport-nyomtató, amely egyaránt megfelel a nagy munkacsoportok és a közepes vagy nagy irodák igényeinek is.

Valódi 1200 x 1200 dpi felbontásával, akár 66 oldal/perc nyomtatási sebességével, 3300 lapos maximális papírkapacitásával, valamint kartonpapírra és borítékra történő nyomtatás képességével az MX-B707P képes gondoskodni minden fekete-fehér nyomtatási igényéről. A mobil nyomtatást az AirPrint és a Google Cloud Print teljes mértékben támogatja, míg az opcionális vezeték nélküli hálózat lehetővé teszi, hogy a készüléket bárhol elhelyezze az irodán belül.

Az iparágvezető biztonsági funkcióknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy nyomtatott és elektronikus adatai biztonságban vannak. Az egyszerű kapcsolódás a felhőhöz pedig azt jelenti, hogy biztonságosan és egyszerűen elérheti adatait.

A hosszú élettartamú kellékanyagok és a megnövelt papírkapacitás maximális készülék üzemidőt nyújtanak, miközben csökkentik a felhasználói beavatkozás szükségességét, ezáltal nagyobb termelékenységet és hatékonyságot biztosítva. Opcionális finisher egységgel kiegészítve tovább javíthatja a termelékenységet, és a postaláda, a tűzés és a lyukasztás opciókkal tökéletes megoldást jelent a munkacsoportok számára.

Az energiafogyasztást aktív és alvó üzemmódban egyaránt csökkentő energiagazdálkodási funkciók együttesen segítik a költségek csökkentését és a környezet megóvását.

Hasonló ajánlatok

Hasonló termékek

Hívjon az árért!
Hívjon az árért!
Hívjon az árért!

Technikai adatok

Általános

Technológia
Laser
Másolási sebesség, FF (A4), lap/perc
66
Papír méret: Min. - Max.
A6 - A4
Papír súly (gsm)
60 - 203
Papír kapacitás: Standard (lap)
650
Papír kapacitás: Max (lap)
4400
Alap memória (GB)
1 / 5
Merevlemez
OPT
Merevlemez kapacitás (GB)
500
Duplex
STD
Energiaszükséglet - Helyi váltóáramú hálózati feszültség (Hz)
Rated local AC voltage ±10%, 50/60 Hz
Energiafogyasztás (kW)
1.84
Méretek (mm)
428 x 510 x 441
Tömeg (kg)
26

Másoló

Nyomtató

Szkenner

Fax

Lapadagoló

Finishing

Dokumentum tárolás


© 2009-2020 FOTOREX Irodatechnika Kft.

A weboldalon található anyagok kizárólag a FOTOREX Irodatechnika Kft. hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.