<
>

Sharp MX-C407P

PRINT
A4
SZÍNES
Hívjon az árért!
Összehasonlítás más termékkel Adatlap

Leírás

Az MX-C407P egy kompakt asztali színes nyomtató, amely megfelel az otthoni irodák, a kis munkacsoportok, valamint a közepes vagy nagy irodák igényeinek.

Valódi 1200 x 1200 dpi felbontásával, 38 oldal/perc nyomtatási sebességével, 1451 lapos maximális papírkapacitásával, valamint kartonpapírra és borítékra történő nyomtatás képességével ez a nyomtató képes gondoskodni minden nyomtatási igényéről. A mobil nyomtatást az AirPrint és a Google Cloud Print teljes mértékben támogatja, míg az opcionális vezeték nélküli hálózat lehetővé teszi, hogy a készüléket bárhol elhelyezze az irodán belül.

Az iparágvezető biztonsági funkcióknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy nyomtatott és elektronikus adatai biztonságban vannak. Az egyszerű kapcsolódás a felhőhöz pedig azt jelenti, hogy biztonságosan és egyszerűen elérheti adatait. A 4,3"-as színes LCD érintőképernyő az egyszerű és intuitív kezelés élményét biztosítja a felhasználók számára, azaz még a legbonyolultabb folyamatok is egyszerűen elvégezhetők

Az energiafogyasztást aktív és alvó üzemmódban egyaránt csökkentő energiagazdálkodási funkciók együttesen segítik a költségek csökkentését és a környezet megóvását.

Hasonló ajánlatok

Hasonló termékek

Hívjon az árért!
Hívjon az árért!
Hívjon az árért!

Technikai adatok

Általános

Technológia
Lézer
Másolási sebesség, színes (A4), lap/perc
38
Másolási sebesség, FF (A4), lap/perc
38
Papír méret: Min. - Max.
A6 - A4
Papír súly (gsm)
60 - 216
Papír kapacitás: Standard (lap)
251
Papír kapacitás: Max (lap)
1451
Alap memória (GB)
1
Maximum memória (GB)
1
Merevlemez
OPT
Merevlemez kapacitás (GB)
500
Duplex
STD
Energiaszükséglet - Helyi váltóáramú hálózati feszültség (Hz)
220-240v
Energiafogyasztás (kW)
1.84
Méretek (mm)
442 x 421 x 308
Tömeg (kg)
21

Másoló

Nyomtató

Szkenner

Fax

Lapadagoló

Finishing

Dokumentum tárolás


© 2009-2020 FOTOREX Irodatechnika Kft.

A weboldalon található anyagok kizárólag a FOTOREX Irodatechnika Kft. hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.