<
>

Sharp MX-C507P

PRINT
A4
SZÍNES
Hívjon az árért!
Összehasonlítás más termékkel Adatlap

Leírás

Az MX-C507P egy fejlett színes üzleti munkacsoport-nyomtató, amely egyaránt megfelel a munkacsoportok és a közepes vagy nagy irodák igényeinek is.

Valódi 1200 x 1200 dpi felbontásával, 47 oldal/perces nyomtatási sebességével, 2300 lapos maximális papírkapacitásával, valamint kartonpapírra és borítékra történő nyomtatás képességével a MX-C507P képes gondoskodni minden színes nyomtatási igényéről. A mobil nyomtatást az AirPrint és a Google Cloud Print teljes mértékben támogatja, míg az opcionális vezeték nélküli hálózat lehetővé teszi, hogy a készüléket bárhol elhelyezze az irodán belül. A 4,3"-as színes LCD érintőképernyő az egyszerű és intuitív kezelés élményét biztosítja a felhasználók számára, azaz még a legbonyolultabb folyamatok is egyszerűen elvégezhetők

Az iparágvezető biztonsági funkcióknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy nyomtatott és elektronikus adatai biztonságban vannak. Az egyszerű kapcsolódás a felhőhöz pedig azt jelenti, hogy biztonságosan és egyszerűen elérheti adatait.

A hosszú élettartamú kellékanyagok és a megnövelt papírkapacitás maximális készülék üzemidőt nyújtanak, miközben csökkentik a felhasználói beavatkozás szükségességét, ezáltal nagyobb termelékenységet és hatékonyságot biztosítva.

Az energiafogyasztást aktív és alvó üzemmódban egyaránt csökkentő energiagazdálkodási funkciók együttesen segítik a költségek csökkentését és a környezet megóvását.

Hasonló ajánlatok

Hasonló termékek

Hívjon az árért!
Hívjon az árért!
Hívjon az árért!

Technikai adatok

Általános

Technológia
Lézer
Másolási sebesség, színes (A4), lap/perc
47
Másolási sebesség, FF (A4), lap/perc
47
Papír méret: Min. - Max.
A6 - A4
Papír súly (gsm)
60 - 218
Papír kapacitás: Standard (lap)
650
Papír kapacitás: Max (lap)
2300
Alap memória (GB)
1
Maximum memória (GB)
3
Merevlemez
OPT
Merevlemez kapacitás (GB)
500
Duplex
STD
Energiaszükséglet - Helyi váltóáramú hálózati feszültség (Hz)
220-240v
Energiafogyasztás (kW)
1.84
Méretek (mm)
475 x 499 x 417
Tömeg (kg)
37

Másoló

Nyomtató

Szkenner

Fax

Lapadagoló

Finishing

Dokumentum tárolás


© 2009-2020 FOTOREX Irodatechnika Kft.

A weboldalon található anyagok kizárólag a FOTOREX Irodatechnika Kft. hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.