<
>

Sharp MX-C607P

PRINT
A4
SZÍNES
Hívjon az árért!
Összehasonlítás más termékkel Adatlap

Leírás

Az MX-C607P egy fejlett színes üzleti munkacsoport-nyomtató, amely egyaránt megfelel a közepes és nagy irodák igényeinek is.

Valódi 1200 x 1200 dpi felbontás, 57 oldal/perces nyomtatási sebesség, 4500 lapos maximális papírkapacitás, valamint kartonpapírra és borítékra történő nyomtatás képesség. Adjon hozzá opcionális finisher kiegészítőket és az MX-C607P képes gondoskodni minden színes nyomtatási igényéről. A mobil nyomtatást az AirPrint és a Google Cloud Print teljes mértékben támogatja, míg az opcionális vezeték nélküli hálózat lehetővé teszi, hogy a készüléket bárhol elhelyezze az irodán belül. A 4,3"-as színes LCD érintőképernyő az egyszerű és intuitív kezelés élményét biztosítja a felhasználók számára, azaz még a legbonyolultabb folyamatok is egyszerűen elvégezhetők

Az iparágvezető biztonsági funkcióknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy nyomtatott és elektronikus adatai biztonságban vannak. Az egyszerű kapcsolódás a felhőhöz pedig azt jelenti, hogy biztonságosan és egyszerűen elérheti adatait.

A hosszú élettartamú kellékanyagok és a megnövelt papírkapacitás maximális készülék üzemidőt nyújtanak, miközben csökkentik a felhasználói beavatkozás szükségességét, ezáltal nagyobb termelékenységet és hatékonyságot biztosítva. Az energiafogyasztást aktív és alvó üzemmódban egyaránt csökkentő energiagazdálkodási funkciók együttesen segítik a költségek csökkentését és a környezet megóvását.

Hasonló ajánlatok

Hasonló termékek

Hívjon az árért!
Hívjon az árért!
Hívjon az árért!

Technikai adatok

Általános

Technológia
Lézer
Másolási sebesség, színes (A4), lap/perc
57
Másolási sebesség, FF (A4), lap/perc
57
Papír méret: Min. - Max.
A6 - A4
Papír súly (gsm)
60 - 300
Papír kapacitás: Standard (lap)
650
Papír kapacitás: Max (lap)
4500
Alap memória (GB)
1 / 3
Merevlemez
OPT
Merevlemez kapacitás (GB)
500
Duplex
STD
Energiaszükséglet - Helyi váltóáramú hálózati feszültség (Hz)
220-240v
Energiafogyasztás (kW)
1.84
Méretek (mm)
559 x 522 x 536
Tömeg (kg)
62

Másoló

Nyomtató

Szkenner

Fax

Lapadagoló

Finishing

Dokumentum tárolás


© 2009-2020 FOTOREX Irodatechnika Kft.

A weboldalon található anyagok kizárólag a FOTOREX Irodatechnika Kft. hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.